Conferència “e-Commerce: com passar de l’off a l’on”

Actualitat, Agenda, Notícies

per Comunicació CTECNO / 6 abril, 2016 / Sense comentaris

Títol: “e-Commerce: com passar de l’off a l’on” 

Data: dimarts, 3 de maig – de 18:30h a 20h

Duració: 90 minuts

Descripció

La ponència es dividirà en dos grans eixos. D’una banda Luis Krug relatarà la seva experiència en el món de l’e-Commerce des de l’any 2000, moment en què va llançar la seva primera botiga online sense cap tipus d’ajuda ni experiència, amb l’úbic objectiu d’ajudar un amic que tenia botigues d’informàtica. Coneixerem tots els errors que va cometre i el que va aprendre en aquesta trajectòria, no només en temes logístics, sinó també en visió d’emprenedor. Per altra banda, la ponència també tindrà una perspectiva en clau d’emprenedoria.

Sobre el ponent

Luis Krug és un referent en el món de l’e-commerce: ha estat el responsable de l’èxit de diversos referents del sector en Europa com per exemple Redcoon, BuyVip o PIXmania. Luis va iniciar-se en el món de l’e-commerce l’any 2000, quan va fundar Electronica24, fet que li va servir d’experiència per convertir-se en el cofundador de Redcoon Group, un conglomerat que pertany actualment a Media Markt i que factura més de 500 millones d’euros anuals.

Després de la venda de Redcoon ha estat el fundador o assessor d’empreses com Rebelio, BuyVip, Oferton o Correos d’on ha adquirit molta experiència amb la diversitat de negocis online.

Actualment és el CEO d’Incubout, una empresa proveïdora de software per e-Commerce i professor a The Valley Digital Business School.

Preu: 40€

  • Gratuïta pels socis individuals (previ registre amb codi unipersonal).
  • Si encara no ets soci i és la primera conferència a la qual assisteixes, introdueix el teu codi de gratuïtat: C73CN001

Modalitat presencial a l’auditori del Mobile World Centre de Telefònica (c/Fontanella, 2, Barcelona) o en streaming

Inscripcions aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.