Conferència formativa: “Els canvis de la vida professional: gestionar la carrera o viure la vida”

Actualitat, Agenda, Notícies

per Comunicació CTECNO / 10 març, 2016 / 3 Comentaris

Títol: “Els canvis de la vida professional: gestionar la carrera o viure la vida” 

Data: dimarts, 5 d’abril 2016 – de 18:30h a 20h

Duració: 90 minuts

Descripció

Actualment tots ens questionem sobre la nostra vida professional. Qué volem ser de grans i qué busquem a la feina són preguntes freqüents que busquen resposta. Per altra banda, les companyies ens demanen que siguem flexibles i adaptables als canvis. Sovint, hem de prendre decisions professionals sense brúixola.

Els dubtes professionals són sans. Per no dir que són naturals. Necessitem respostes i aprendre a escollir. Tenim expectatives, i perquè no dir-ho, una edat i, un rellotge biològic.

Les respostes existeixen. Les compartirem. Les treballarem. Perquè cada un dels participants trobi la seva brúixola.

Participar dels descobriments sobre el benestar a la feina ens ajudarà a deixar de “flotar” per aprendre a “nedar”en la nostra pròpia direcció. Estudis recents demostren que existeixen realitats que permeten escollir en un mercat professional en plena revolució.

Mitjançant exercicis àgils podrem donar resposta a les principals preguntes que cada un de nosaltres ens fem sobre la nostra vida professional. Amb això, tractarem els elements clau de la gestió del canvi. Perquè els canvis professionals són una excelent formació en “change management”.

Durant la sessió ens introduirem als principals mètodes que permeten identificar les nostres diferències individuals enfront als canvis del nou món professional.

Continguts

 • La transformació del món professional: visió tradicional i mercat futur
 • La gestió de la nostra edat
 • La nostra orientació natural
 • La intel·ligència de la resistència al canvi

Sobre la ponent

Marion Suffert és sòcia directora de Vasis Conseil, consultoria franco, hispano-canadenca especialitzada en gestió de la carrera professional. Porta més de 20 anys acompanyant alts càrrecs i directius en la gestió de la seva carrera professional.

Formadora de professionals d’orientació i del Coaching de carrera. Importa mètodes i investigacions d’altres països sobre la relació de l’home amb el seu lloc de treball. Assesora a empreses i institucions en gestió del talent i polítiques d’ocupació. Doctora en dret, acreditada en balanç professional, Copilote diagnòstic, IVST, JobFriend, Sextante profesional. Col·labora amb organitzacions com Danone, Obra Social, Port de Barcelona i ESADE entra d’altres. Porta més de 15 anys com a membre de l’equip internacional de Human Research, agrupació d’investigadors sobre la relació de l’home amb el treball.

Marion Suffert és creadora de l’Espai Taronja, espai de transició per a executius amb projectes innovadors.

Preu: 40€

 • Gratuïta pels socis individuals (previ registre amb codi unipersonal).
 • Si encara no ets soci i és la primera conferència formativa a la qual assisteixes, introdueix el teu codi de gratuïtat: C73CN001

Modalitat presencial (aules de Netmind, c/Almogàvers, 123, Barcelona) o en streaming

Inscripcions tancades

3 Comentaris

 1. Núria says:

  Hola, voldria saber si aquesta conferència es podrà descarregar, ja que l’horari no em va bé ni presencialment ni en streaming. Moltes gràcies.

 2. Hola Núria,

  La conferència serà descarregable pels associats del CTecno. Si ets associada, si us plau, demana més informació a través del correu electrònic comunicacio@ctecno.net

 3. […] Conseil está colaborando con el Cercle Tecnològic de Catalunya, en el cliclo de conferencias y talleres de este año […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.