Consell d’Empreses 2020

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 22 juny, 2020 / Sense comentaris

El passat 18 de juny vam celebrar el Consell d’Empreses 2020 del Cercle Tecnològic de Catalunya. Durant celebrada en format virtual es va compartir a les empreses sòcies de la fundació el pla d’acció per aquest any 2020 i següents així com l’estat de tots els projectes que s’estan impulsant per fer-lo efectiu.

L’encarregat d’iniciar l’acte va ser en Joan Ramon Barrera, president de la fundació, que en la seva intervenció va destacar que el CTecno té dos grans reptes a abordar: per una banda, ser més influents i més decisius, i per l’altra, ser més oberts, col·laboratius i transparents. “Us necessitem per ser un altaveu potent com a plataforma que agrupa les principals empreses que formen el teixit tecnològic a Catalunya”, va afirmar el president.
.
Seguidament Francesc Bert, responsable del consell d’empreses, es va adreçar a tots els presents per posar en valor la importància d’aquestes trobades i al networking entre els representants de les empreses sòcies. “Aquestes sessions són molt importants també per compartir el pla d’acció i sobretot debatre tots junts quins són els serveis i beneficis que us aporten les activitats i sobretot què hem de fer per enriquir i millorar aquest portfoli”, va explicar el responsable del consell d’empreses.
.
A la trobada hi van assistir prop de 50 directius de les principals empreses tecnològiques amb presència a Catalunya, que van reflexionar conjuntament amb l’equip i els membres del Comitè Executiu al voltant de la missió de la fundació i sobre com entre tots podem fer créixer el sector tecnològic a Catalunya.
.
Moltes gràcies a totes les empreses sòcies pel vostre suport!