NOVA PÀGINA WEB! Consulta el Baròmetre CTecno 2020

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 2 novembre, 2020 / Sense comentaris

La present edició, i ja en van dotze, del Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2020 s’ha dut a
terme en un context d’excepcionalitat sense precedents. La pandèmia global de la COVID-19 ha sacsejat la societat i l’economia i des del CTecno hem entès més necessari que mai prendre el pols al sector tecnològic i digital a Catalunya.

El Baròmetre CTecno recull les percepcions i valoracions d’una mostra representativa del teixit empresarial català. A l’edició d’enguany hi han participat 1.060 empreses repartides entre 470 empreses que la seva activitat principal és oferir productes i serveis tecnològics i 590 empreses demandants de tecnologia. Com a novetat de l’edició d’aquest any, aquestes 590 empreses s’han diferenciat entre les que tenen un departament propi TIC i les que no, amb l’objectiu d’analitzar quines són les diferències respecte a indicadors rellevants de la seva activitat. Podem tornar a dir que es tracta d’una edició que compta amb una gran representativitat entre el teixit econòmic d’oferta i demanda del país.

L’edició del Baròmetre 2020 es diferencia dels anys anteriors perquè els resultats es poden consultar a través d’un nou portal web.

 

Consulta tots els resultats del Baròmetre 2020

a través del NOU PORTAL: barometre.ctecno.cat

Llegeix el resum executiu aquí