Nova convocatòria d’ajudes per a la creació de webs – Programa #esTICenllaçat

Actualitat, Blog, Notícies

per Comunicació CTECNO / 14 maig, 2019 / Sense comentaris

El CTecno a través del seu programa social, esTICenllaçat, i amb la col·laboració de la Fundació Migranodearena i la Fundació PuntCat inicia una nova edició del programa de co-creació i seguiment per a entitats de l’Economia Social i Solidària (ESS) sense afany de lucre que vulguin tenir presència online i vulguin desenvolupar una pàgina web des de l’inici o bé millorar la que tinguin actualment en el cas ques estigui poc desenvolupada, sempre sota el criteri de l’equip d’esTICenllaçat.

En què consisteix el programa? 

Totes les entitats seleccionades co-crearan una pàgina web juntament amb un equip de la Fundació PuntCat . La metodologia consistirà en:

1. Oferir una formació especifica per a desenvolupar el web en WordPress.
2. Capacitar al responsable de cada ONG per poder gestionar el web de forma autònoma una vegada finalitzi el programa.

Aquesta formació es repartirà en 2 sessions de 4 hores; a més la producció del web és totalment gratuïta per l’entitat, i en el cas que aquesta hagi de donar d’alta el domini .cat o l’allotjament, s’oferiran preus molt simbòlics gràcies a estar adherits al programa.

​Si vols obtenir més informació dels apartats que inclouran els webs i veure exemples de l’edició anterior, clica aquí.

Requisits de participació: 

1. Es pot presentar qualsevol entitat sense ànim de lucre, degudament inscrita en el registre competent sota la forma jurídica d’associació, fundació o cooperativa d’iniciativa social, amb domicili a Catalunya.

2. Destinat a entitats sense presència online, és a dir, sense pàgina web o amb una web poc desenvolupada que pugui ser clarament millorada. Les entitats que vulguin millorar el seu web hauran de treballar amb WordPress.

3. Les entitats seleccionades hauran d’obtenir un domini .cat i realitzar el web en Català. Això és compatible amb altres dominis que poden ser redirigits i no exclou de poder tenir diversos idiomes al web, a més a més del català.

4. Si l’entitat no té cap web, la Fundació puntCAT també pot gestionar l’allotjament.

5. Serà imprescindible assistir a les 2 sessions formatives que seran el 27 de setembre i el 3 d’octubre del 2019 de 9h a 13h.

6. Les entitats interessades i que compleixin els requisits hauran d’omplir el formulari per poder-se presentar a la convocatòria.

7. El termini de recepció de candidatures és des del 13 fins el 31 de maig a les 12h.