Convocatòria oberta per a empreses TIC en una sessió dins del Teacher Track – YoMo Barcelona

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 6 febrer, 2020 / Sense comentaris

El proper dijous 27 de febrer a les 16.00 h tindrà lloc una sessió amb docents a l’auditori de la Farga de l’Hospitalet, dintre del Teacher Track, del festival YoMo en el marc de la setmana del Mobile World Congress.

Aquesta jornada va adreçada principalment als centres de la comunitat 3 de mòbils.edu (60-100 centres) i té com a objectiu donar a conèixer aplicacions i serveis existents que poden ser útils als docents i centres per poder portar a terme l’educació amb l’ús de dispositius mòbils a l’aula (tablets i smartphones) amb l’objectiu de descobrir totes les seves possibilitats i fer networking.

El CTecno, amb la col·laboració de Clúster Edutech, obrim una convocatòria de selecció d’empreses que ofereixin serveis o productes que integrin els dispositius mòbils (mòbils o tauletes) en l’ús educatiu a l’aula dels centres educatius, per compartir en format presentació, en el marc del YoMo als 60 centres participants en el programa d’innovació pedagògica mòbils.edu.

Compromís de l’empresa:

–       Presentar la proposta

–       Facilitar un accés obert, mostra o versió beta del producte per poder pilotar en centre a cost 0 i valorar el seu impacte i la possible adquisició del producte.

–       Es valorarà positivament descomptes especials o serveis extra (formació, assessorament, proximitat…) per posar en funcionament la proposta en el centre.

 

Si ets una empresa TIC interessada a participar-hi, explica’ns les teves apps/serveis!

 

Inscripcions