CoWorkNexus, nou partner tecnològic del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 16 novembre, 2020 / Sense comentaris

CoWorkNexus Project és una consultora especialitzada en el disseny de projectes de transformació digital amb una especial dedicació als àmbits de la implantació de serveis telepresencials col·laboratius, en els camps de les noves formes treball (teletreball), la formació a distància, els serveis assistencials a distància i els esdeveniments culturals.

Va ser creada al 2019 com una empresa de serveis a institucions, entitats, administracions públiques i empreses, integrant els coneixements i les experiències de més de 35 anys amb anteriors projectes. S’ha especialitzat en desenvolupar projectes especials, complexos que requereixen integracions de plataformes, equipaments i aplicacions.

Com a part dels serveis ofereix serveis de desenvolupament de projectes on la integració de metodologies, plataformes i conceptes son imprescindibles pel seu desplegament i en els que son necessàries les connexions telepresencials i amb sistemes de videoconferència i plataformes d’emissió en directe.

Actualment en el marc dels serveis, CoWorkNexus Project, disposa d’un acord amb CISCO per utilitzar les plataformes WEBEX Meeting, WEBEX Events i WEBEX Training, com part integrant dels projectes de teletreball, formació telepresencial i esdeveniments.

La missió del projecte CoWorkNexus és la de donar suport i assistència a empreses i administracions publiques a través de la innovació tecnològica  amb els objectius de millorar la productivitat i implementar noves metodologies per fer front als reptes digitals actuals.