CTecno amb el Pont Tecnològic i d’Innovació Europeu

Esdeveniments, Jornades

per Comunicació CTECNO / 11 desembre, 2007 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya col·laborarà els propers dies 11, 12, 13 i 14 de desembre amb el Pont Tecnològic i d’Innovació Europeu organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona.

Amb aquest esdeveniment es pretèn fomentar les relacions i els acords de negoci entre empreses catalanes i europees relacionades amb el món de les TIC, per tal d’ajudar a potenciar Barcelona com a punt de trobada i referent en el camp de les noves tecnologies, així com estimular l’atractiu de les empreses catalanes de cara al mercat europeu i internacional en general.

Més de trenta-cinc empreses del continent visitaran Barcelona per entrevistar-se en recerca de partners i/o proveïdors per potenciar les seves activitats.

Per inscriure’s al Pont, que constarà de diversos blocs i una àmplia agenda d’activitats, cal que ho feu a través del següent link :

https://www.marketpass.biz/marketpass/pont_europeobarcelona/inscripcio.htm

…on podreu escollir les empreses amb qui us voleu entrevistar.

Tota la informació relacionada amb l’acte la trobareu, també, als documents adjunts : convocatòria oficial, programa i perfil de les empreses. Així com a la pàgina web de la Cambra :

https://www.cambrabcn.org/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.