Ctecno, Bdigital i el Clúster de l’Audiovisual signen una aliança per potenciar els sectors TIC i Audiovisual

Actualitat, Notícies d'interès

per Comunicació CTECNO / 31 octubre, 2013 / Sense comentaris

Barcelona Digital Centre Tecnològic (BDigital), el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i el Clúster de la Indústria Audiovisual de Catalunya han signat avui, 31 d’octubre de 2013, un conveni de col·laboració amb l’objectiu de  sumar esforços en la promoció de les empreses TIC i audiovisuals de Catalunya, i especialment en la ideació i difusió d’aquells projectes d’interès comú que puguin donar suport a aquests sectors empresarials.

Les tres parts firmants, representades per Jordi William Carnes, president de CTecno, Carles Fradera, director general de BDigital i Xavier Guitart, president del Clúster de l’Audiovisual de Catalunya, volen fomentar i animar a un esperit de col•laboració i de generació de relacions personals, negoci, oportunitats, sinèrgies i projectes entre totes les seves empreses i administracions col·laboradores. A tal fi, es realitzaran actes i esdeveniments conjunts dins dels àmbits esmentats, com ara trobades sectorials, jornades o congressos, així com es participarà en plataformes col·laboratives i d’intercanvi sectorial.

La signatura del conveni s’ha realitzat en el marc de l’esmorzar-debat “Les TIC com a motor de futur del sector audiovisual”, organitzat avui per CTecno i BDigital, en col·laboració amb Barcelona Activa a la sala Emprèn del seu viver d’empreses. A l’acte han intervingut, a més del mateix Xavier Guitart, els empresaris del sector audiovisual Antoni Esteve, president de Lavínia, Bernat Aragonès, director de postproducció d’Apuntolapospo i Victoriano Martín, director d’Oracle a l’Àrea Mediterrània. Tots ells han posat de relleu les oportunitats que les solucions digitals estan generant en el sector de l’audiovisual.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.