CTecno es congratula de l’aposta de Cisco Systems i d’Oracle Corporation per Barcelona

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 15 maig, 2013 / Sense comentaris

Amb la propera obertura de Cisco d’un centre d’innovació a l’antiga fàbrica Ca l’Alier i amb l’interès d’Oracle pel Data Resource Center a l’edifici MediaTic, totes dues empreses internacionals han refermat el seu compromís amb la innovació, l’smart-cities i el creixement econòmic de Barcelona.

El Cercle Tecnològic de Catalunya, manifesta la seva satisfacció que empreses tecnològiques multinacionals líders en el sector, com ho són Cisco Systems i Oracle Corporation, mantinguin en les seves estratègies d’innovació el seu interès pel clúster tecnològic de l’àrea metropolitana de Barcelona i de Catalunya.

El vicepresident de Cisco Systems, Wim Elfring, per la seva banda, acaba de confirmar a la Ciutat que invertirà 4.5 M d’€ en el desenvolupament d’un centre d’innovació als espais fabrils de Ca l’Alier, en ple districte 22@. Aquest centre desenvoluparà tecnologia per a la gestió intel·ligent urbana, des dels aparcaments a la xarxa d’enllumenat públic.

Oracle Corporation, primer proveïdor mundial de software i hardware, d’altra banda, ha mostrat el seu interès en el futur Centre de Gestió de Dades Públiques que l’Ajuntament de Barcelona desenvoluparà properament a l’edifici MediaTic i s’ha mostrat disposat a traslladar el model barceloní d’Open Data als seus equips per tal d’explorar-lo i treballar en el seu desenvolupament.

Les divisions catalanes de Cisco Systems i d’Oracle Corporation són membres de CTecno, entitat que suma més de 30 empreses i 200 professionals del sector de les TIC a Catalunya amb l’objectiu de ser el referent tecnològic, dinamitzar i propiciar el diàleg de les TIC amb la resta de sectors econòmics i d’institucions, públiques i privades, vinculades amb el creixement econòmic i social del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.