El CTecno parla en representació del sector a la reunió sobre els efectes de la cancel·lació del Mobile World Congress

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 17 febrer, 2020 / Sense comentaris
  • El CTecno parla en representació del sector tecnològic i digital a la reunió convocada pel president de la Generalitat per tractar l’impacte de l’anul·lació del MWC i actuacions necessàries i propostes d’actuació i compromís de futur

 

El M. Hble. Sr. Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya, ha convocat una reunió aquest dilluns 17 de febrer, a les 9.30 hores, al Palau de la Generalitat, per tractar el tema de l’impacte de l’anul·lació del Mobile World Congress 2020, les actuacions necessàries i les expectatives de futur.

A la reunió hi han assistit els consellers i conselleres dels departaments del Govern de la Generalitat dels àmbits afectats, institucions públiques i entitats socials i econòmiques del país, per tractar el següent ordre del dia:

  1. Anàlisi de l’impacte de la suspensió del Mobile World Congress 2020
  2. Propostes d’actuació
  3. Compromís de futur

 

 

En representació del sector tecnològic i digital a Catalunya hem tingut l’honor que el president del Cercle Tecnològic de Catalunya, Joan Ramon Barrera, hagi parlat en nom del sector, en què ha parlat de l’importància de definir un model de desenvolupament tecnodigital de país, que vagi més enllà d’un esdeveniment en concret i que serveixi de full de ruta pels propers anys.

En el context d’aquest debat, des del Cercle Tecnològic de Catalunya, plataforma transversal que vol representar la veu del sector digital, ens oferim a liderar, de manera oberta i participativa, un espai de reflexió al voltant del MODEL DE DESENVOLUPENT “TECNO-DIGITAL” DE PAÍS, amb ànima i sentit propi, i on estiguin representades totes les veus i sensibilitats de l’ecosistema.

Des del Cercle Tecnològic de Catalunya, oferim modestament el nostre posicionament i representativitat al servei d’aquest objectiu de país, l’impuls d’un model de desenvolupament Tecno-Digital propi.

 

Per consultar el text de la intervenció del president del Cercle Tecnològic de Catalunya clica aquí.