CTecno, present un any més al WEF

Esdeveniments, Jornades

per Comunicació CTECNO / 27 setembre, 2008 / Sense comentaris

Per segon any consecutiu, el Cercle Tecnològic de Catalunya formà part de la delegació catalana que assistí a l’Anual Meeting of the New Champion del World Economic Forum, que en aquesta ocasió es celebrà a la ciutat xinesa de Tianjin entre els dies 25 i 27 de setembre. D’entre els participants catalans destaca la presència de la Generalitart de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, 22@Barcelona, ACC10, Biocat o la Xarxa de Parcs de Catalunya.

Aquest esdeveniment s’identifica com una trobada a nivell mundial de potències econòmiques, polítiques i empresarials que serveix, entre altres, per intercanviar i posar en comú idees i projectes en el camp econòmic i tecnològic que puguin ésser exportats i compartits entre institucions i organismes de diferents indrets del món. Esdevé, així mateix, un gran espai de debat i trobada entre empreses i experts de diversos països.

En l’edició d’enguany, el conjunt d’entitats del nostre país van establir més de 400 contactes amb diferents empreses internacionals, que poden facilitar el poder obrir projectes i noves experiències a Barcelona i al conjunt del territori durant els propers temps, tot ajudant a consolidar Catalunya com un indret de negoci i de referència estratègica al continent europeu.

Per a més informació, de moment, es pot consultar la pàgina web del WEF :

https://www.weforum.org

Així mateix, a través d’aquest enllaç podreu veure la notícia de Canal Català TV sobre la presència catalana al WEF, amb una breu entrevista al nostre president, Carles Flamerich:

https://www.youtube.com/watch?v=_Sn_gnSclIE

A l’apartat “Documentació”, trobareu les diverses notes de premsa, tant de CTecno com de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) sobre l’estada del Cercle i de la delegació catalana al WEF :

“Una delegació catalana participa en una trobada d’empresaris a la Xina per atreure inversors cap a Catalunya”

– “El fundador del World Economic Forum es es fa una foto amb la delegació catalana i la senyera a Tianjin (Xina)”

“La delegació catalana a Xina fa més de 400 contactes amb empreses que volen invertir, construir o vendre”

– “Wen Jiambao reconeix que la llet adulterada amb melamina demostra que ‘Xina ha de millorar'”

“Xina anuncia que creixerà menys que en els últims deu anys però ho considera positiu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.