Darrer Comitè Executiu del CTecno abans de les vacances

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 27 juliol, 2020 / Sense comentaris

Avui hem celebrat el darrer Comitè Executiu del CTecno abans del període estival.

Aquesta trobada, de periodicitat mensual, té per objectiu reflexionar i debatre al voltant de les diferents iniciatives i projectes que desenvolupa el CTecno. En aquesta sessió, s’ha aprofitat per fer un balanç dels darrers 9 mesos coincidint amb l’arribada del nou president, Joan Ramon Barrera.

En aquest període s’ha incrementat el nombre d’empreses associades (12 en concret) i s’ha avançat molt en l’objectiu d’esdevenir punt de trobada i veu referent del sector, actuant com a portaveus del mateix en multitud de trobades institucionals tant amb la Generalitat de Catalunya com amb l’Ajuntament de Barcelona.

Així mateix s’ha fet un balanç molt positiu quant a l’activitat generada, potenciant els formats ja existents i creant-ne de nous arran de la crisi provocada per la Covid-19, com ha estat el cas de l’esTIConvid@t, un nou format d’acte exclusiu pels associats que ha tingut una molt bona rebuda.

Un dels projectes que teníem com a objectiu des de fa temps ha vist la llum, el digital MetaData.cat, i un dels grups de treball més actiu ha estat el grup donaTIC que està impulsant moltes iniciatives per fer visible i posar en valor la presència de la dona al sector.

Altres projectes com el DESI i el Digital Talent Overview també han estat coordinats i liderats des del CTecno, fet que ens ha permès disposar d’un coneixement molt profund al voltant de l’estat del sector i de les seves necessitats i reptes.

Aprofitem aquestes línies per desitjar-vos bones vacances, ja que el CTecnews no tornarà fins a l’inici del setembre.

 

Els membres que formen part del Comitè Executiu del CTecno són: Joan Ramon Barrera, Francesc Bert, Bernat Palau, Susana Prado, Jordi Meya, Sonia Cañizares, Jordi Gili, Cristina Montserrat i Anna Orti.