El CTecno t’ofereix descomptes per assistir al SCEWC

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 22 octubre, 2015 / Sense comentaris

Els propers 17, 18 i 19 de novembre Barcelona acollirà la cinquena edició del Smart City Expo World Congress, l’espai per conèixer i experimentar els nous productes i solucions entorn la indústria de la Smart City.

El congrés, que té lloc al recinte Fira de Barcelona – Gran Via (Av/ Joan Carles I, 58, 08908 L’Hospitalet de Llobregat), continua la trajectòria de la seva quarta edició, que va comptar amb la participació de 273 expositors, la representació de 440 ciutats, i l’assistència de gairebé 11.000 visitants.

L’esdeveniment, que se celebra els dies 17, 18 i 19 de novembre de les 9:00 h a les 19:00 h, compta amb la participació de conferenciants de primer nivell. A més a més, durant el congrés hi tindran cabuda un seguit d’activitats paral·leles: Rural Smart Grids, 4YFN, KIC InnoEnergy Award, PPP for Cities, Smart City App Hack i iTSUN.

Des del CTecno us animem a visitar el congrés de referència a nivell mundial entorn les ciutats intel·ligents. Un espai on podreu compartir coneixements, oportunitats i visions sobre com construir les ciutats eficients, sostenibles i econòmicament viables.

Per aquest motiu, us oferim un descompte del 25% en la vostra entrada. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte a través de l’adreça electrònica comunicacio@ctecno.net i us facilitarem el codi de descompte, tant per si voleu ser expositors com visitants.

El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.