Deloitte s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 22 març, 2021 / Sense comentaris

Deloitte i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la firma de serveis professionals s’incorpori com a empresa sòcia del CTecno, una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital.

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i Josep Palet, soci responsable del sector públic de Deloitte, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

Deloitte és firma líder en serveis professionals. A Espanya compta amb més de 9.000 professionals distribuïts en sis grans àrees de negoci – Auditoria & Assurance, Consultoria, Deloitte Legal, Financial Advisory, Risk Advisory i Business Process Solutions-, que presten servei a empreses líders en els seus sectors d’activitat.  Al món està present en 169 països. Dins de l’àmbit de la tecnologia és firma referent i integra capacitats de tecnologies exponencials punteres al mercat, com Cloud, Big Data & Analytics i Intel·ligència Artificial, entre d’altres.

Segons Josep Palet, “per Deloitte col·laborar amb CTecno està totalment en consonància amb el nostre propòsit empresarial de generar un impacte positiu a la societat, al nostre talent i a les empreses. I no podem oblidar que un dels aprenentatges més importants de la pandèmia en matèria corporativa és la necessitat d’accelerar la transformació dels negocis i les empreses amb la tecnologia como a palanca”.

Per al CTecno, la incorporació de Deloitte dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant la seva missió i objectius estratègics.

Amb aquesta incorporació, les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno passen a ser 49.

 

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector