Descobreix l’Àrea Internacional del CTecno

Informes

per Comunicació CTECNO / 3 agost, 2015 / Sense comentaris

El CTecno aporta valor en l’àmbit internacional i d’internacionalització a les seves empreses des que va liderar un grup català que va assistir a les jornades organitzades pel World Economic Forum a Dalian, Xina, l’any 2007.

Catalunya és un país molt ric en entitats, recursos i iniciatives que ajuden a les empreses en diferents aspectes dels seus projectes d’internacionalització. Des del Fundació mantenim relacions i acords amb les principals entitats per tal d’ajudar a les empreses tecnològiques catalanes a saber a quina adreçar-se en  funció de la seva necessitat. Alhora, aportem un valor únic a aquestes entitats gràcies al nostre profund coneixement de l’ecosistema tecnològica català i les empreses i persones clau que la componen.

A Catalunya es celebren cada any centenars de fires, congressos i trobades de desenvolupament de negoci als que assisteixen empresaris, inversors i representants d’arreu del món. Des del CTecno monitoritzem aquestes trobades, cercant i detectant activament oportunitats per a generar espais d’interrelació que puguin aportar valor als nostres socis.

Alhora, ens posem a disposició dels agents estrangers com a punt de referència del sector tecnològic català. Els ajudem a trobar la informació que cerquen sobre el nostre mercat i els ajudem a connectar amb les persones idònies pels seus projectes, ja sigui per obrir oficina al nostre país, invertir en una empresa existent o trobar un directiu local que pugui liderar una iniciativa empresarial.

Àrea Internacional del Ctecno. A la vostra disposició per ajudar-vos a fer realitat el vostre projecte internacional i connectar-vos amb el món.

Per a més informació, contacta amb Paul Reverter, responsable de l’Àrea d’Internacional del CTecno a través del correu electrònic preverter@ctecno.net o al telèfon 93 300 80 38.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.