“Dotem d’eines als socis perquè puguin desenvolupar-se i créixer professionalment”, al Consell de Professionals

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 2 febrer, 2016 / Sense comentaris

El passat dijous 28 de gener l’auditori Cibernàrium de l’edifici MediaTIC va acollir l’acte de presentació dels nous serveis del Consell de Professionals del CTecno, òrgan que aglutina els professionals individuals vinculats a la Fundació. L’esdeveniment va comptar amb la presència de socis i no-socis, tots ells atrets per la nova oferta de serveis que ofereix l’entitat.

Joan Ramon Barrera, President del Consell de Professionals, va iniciar la presentació explicant quina és la missió principal de l’òrgan. “Volem dotar d’eines als socis perquè puguin desenvolupar-se i créixer professionalment”, va dir. Barrera va explicar que el CTecno acull professionals de grans empreses, de PiMES o de start ups, si bé va deixar clar que tots els professionals interessats en el sector tecnològic són benvinguts a formar part d’aquest Consell.

Bernat Palau, responsable de l’àrea de Desenvolupament Professional, va explicar que els associats podran beneficiar-se gratuïtament de conferències i taules rodones. “Ja tenim les temàtiques de les 10 conferències anuals i les 3-6 taules rodones, en breus us anunciarem el calendari”, va anunciar. A més a més, els associats també es podran beneficiar de formació amb descompte, gràcies als acords signats amb universitats, escoles de negocis i centres de formació. Per altra banda, s’oferirà als associats uns descomptes en qüestions de mentoring o de serveis d’orientació amb determinats assessors o advocats. També es potenciarà la publicació d’ofertes de treball destacades.

Jordi Meya, responsable de l’àrea de Knowledge Center, va dir que “volem ser un element que permeti al professional tenir un coneixement i ser un centre on trobar coneixement de l’àmbit global”. En aquest sentit, Meya va informar de la creació del centre d’informació alimentat pels membres i projectes impulsats pel CTecno, així com d’altres entitats. Pel que fa a l’estructura, aquest centre estarà basat en l’estratègia RIS3CAT tot buscant la col·laboració, impuls i redirecció dels professionals cap a thinktanks d’innovació i coneixement en l’àmbit tecnològic.

Jordi Gili, portaveu de l’àrea de networking, va exposar que el principal objectiu és “afavorir el sentiment de pertinença i potenciar-lo molt més”. Per aconseguir aquest objectiu, Gili va defensar 3 accions. En primer lloc es durà a terme una potenciació de les xarxes socials, en segon lloc, es millorarà la comunicació amb el professional, escoltant-lo i facilitant-li la comunicació, i en tercer lloc, s’afavoriran espais de comunicació entre els associats.

Joan Ramon Barrera, president del Consell de Professionals i portaveu de l’àrea de Suport Exclusiu, va presentar un seguit de serveis dissenyats per donar suport a la vida professional dels associats. Els socis podran gaudir de suport legal – en línia o per telèfon-, beneficiar-se de descomptes per a esdeveniments tecnològics, gaudir dels convenis de la Fundació i rebre suport en Responsabilitat Social Corporativa i voluntariat. “Volem ser facilitadors dels associats”, va resumir Barrera.

Finalment, Barrera també va anunciar que el CTecno ha estrenat una àrea d’acció social. Precisament, la Fundació i el Consell de Professionals creixen amb l’ambició de ser el pont que uneix el tercer sector amb la tecnologia.

Com a conclusió, els quatre membres de l’equip executiu van coincidir en manifestar que el Consell de Professionals és un grup agregador de més col·lectius, esdevenint una eina transversal per a tota la gent que tingui interès en la tecnologia.

Pots consultar els materials disponibles de la sessió de presentació dels nous 
serveis aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.