DXC Technology s’incorpora com a empresa sòcia del Cercle Tecnològic

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 27 setembre, 2021 / Sense comentaris

DXC Technology i la Fundació Cercle Tecnològic han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia del CTecno, una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital.

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del Cercle Tecnològic, i Lluís Pascual, Responsable de Negoci Catalunya i Banca Iberia a DXC Technology, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

La incorporació de DXC Technology dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant la seva missió i objectius estratègics.

Amb aquesta incorporació, passen a ser 55 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del Cercle Tecnològic.

 

Sobre DXC Technology

DXC Technology (NYSE: DXC) ajuda a companyies globals a administrar els seus sistemes i operacions de missió crítica modernitzant les TI, optimitzant les arquitectures de dades i garantint la seguretat i l’escalabilitat a través de núvols públics, privats i híbrids. Gràcies a dècades impulsant la innovació, les empreses més grans del món confien en DXC per a desplegar nostre Enterprise Technology Stack per a oferir nous nivells de rendiment, competitivitat i experiència del client.

Obtingui més informació sobre la història de DXC, el nostre enfocament en les persones, els nostres clients i l’execució operativa a https://www.dxc.com/es/es