El Cercle Tecnològic de Catalunya inicia nova etapa amb un Comitè Executiu ampliat i paritari

Actualitat, Blog, Notícies

per Comunicació CTECNO / 11 novembre, 2019 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya ha celebrat el primer Comitè Executiu liderat pel nou president de l’entitat Joan Ramon Barrera. Aquesta trobada amb tots els membres ha servit per fer una presentació formal del nou organigrama i les noves línies estratègiques que seguirà el CTecno a partir del 2020.

Joan Ramon Barrera ha presentat el nou projecte incidint en la voluntat de “continuar sent un punt de trobada entre els i les professionals del sector tecnològic i les empreses”, i alhora, ser un referent tant per a elles com per a l’administració pública, treballant sempre per un diàleg continu que faci avançar les converses cap a la cooperació entre el sector públic i el privat.

Així mateix, la trobada ha servit per presentar els nous membres del comitè executiu, un òrgan intern de planificació de l’activitat que desenvolupa la fundació. Barrera ha explicat que: “Avui complim un dels principals mandats de la proposta organitzativa presentada per als propers quatre anys: assolir la paritat dels membres que composen el nou comitè executiu del CTecno”.

 

Formen part del Comitè Executiu:

Francesc Bert 

Sonia Cañizares 

Jordi Gili 

Natalia Gómez 

Jordi Meya 

Cristina Montserrat 

Bernat Palau 

Susana Prado 

 

La primera proposta d’acord del comitè executiu ha estat la de l’assumpció d’àmbits de responsabilitat de cadascun dels seus membres en els nous tres eixos de l’entitat: ser punt de trobada, ser veu referent i ser dinamitzador d’iniciatives. També s’escolliran responsables per cadascun dels projectes que lideri el CTecno.

El CTecno agraeix de nou la confiança de totes i tots els membres i en paraules del nou president, Joan Ramon Barrera: “Aquesta és una nova oportunitat per seguir endavant amb la bona feina feta fins ara, i portar al CTecno cap al següent nivell pel que fa a la creació i el lideratge de noves iniciatives i per ser un referent de l’ecosistema tecnològic català”.

La reunió ha finalitzat amb la presentació i l’aprovació dels punts del dia presentats i una fotografia conjunta de totes i tots els membres actuals.