El CITIES FOR LIFE Global Meeting 2015 reconeix el cas d’èxit del districte 22@

Altres Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 2 juliol, 2015 / Sense comentaris

Del 31 d’agost a l’1 de setembre, la ciutat colombiana de Medellín acollirà el CITIES FOR LIFE Global Meeting 2015, un espai de trobada que reunirà a alcaldes, mandataris  i tècnics de tot el món entorn al diàleg sobre el rol de les ciutats en un món globalitzat. La proposta neix amb l’objectiu d’intercanviar experiències i coneixements sobre innovació urbana per a consolidar un ecosistema obert, solidari i col·laboratiu que permeti la construcció de les ‘Ciutats per a la Vida’; ciutats sostenibles, democràtiques, inclusives i equitatives. Enguany, els experts urbans responsables de la iniciativa han volgut reconèixer el cas d’èxit del districte 22@ de Barcelona, convidant a representats institucionals de la capital catalana a participar en la cimera per exposar el projecte.

Durant el CITIES FOR LIFE Global Meeting 2015 es faran recomanacions urbanes en la línia de temàtiques com la mobilitat, el medi ambient o la seguretat. Paral·lelament, la trobada servirà de marc de presentació de la plataforma de co-creació PLATFORM.CITESFOR.LIFE, a través de la qual es processen reptes urbans epecífics, es reben propostes de solució de la comunitat global i d’un banc d’experiències innovadores exitoses , i es formulen plans d’acció per a les ciutats.

CITIES FOR LIFE Global Meeting 2015 i la plataforma PLATFORM.CITIESFOR.LIFE, com a part de l’estratègia MEDELLINNOVATION, són un ecosistema de co-creació liderat per l’Alcaldia de Medellín, Ruta N i l’Agència de Cooperació i Inversió de Medellín i l’Àrea Metropolitana (ACI).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.