El COETTC organitza la Diada de les Telecomunicacions més social: dones, usuaris, accessibilitat i emprenedoria

Actualitat, Agenda, Notícies

per Comunicació CTECNO / 16 setembre, 2015 / Sense comentaris

El Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) convoca la 14a edició de la Diada de les Telecomunicacions de Catalunya el proper 29 de setembre al CosmoCaixa

>> FEU CLIC AQUÍ PER DESCARREGAR EL PROGRAMA COMPLET

 Barcelona, 15 de setembre de 2015

El Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) dóna a conèixer les principals novetats de la 14a edició de la Diada de les Telecomunicacions a Catalunya, la trobada de referència del sector a Catalunya i la resta de l’Estat, totalment gratuïta. Enguany destaca el vessant més social de la Diada, el debat inaugural i interactiu amb el públic assistent del catedràtic d’economia Germà Bel, la conferència magistral de George E. Mokhbat i les vuit taules de debat amb professionals i experts de les TIC del més alt nivell.  

Ja estan obertes les inscripcions a la 14a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya, la principal trobada tècnica entre els professionals del sector de les telecomunicacions. La Diada d’enguany no s’aplega sota un sol lema sinó en diversos hashtags que resumeixen molt bé l’esperit d’aquesta edició: #usuaris #dones #accessibilitat i #emprenedoria.

A través de vuit taules rodones composades per professionals i experts en la matèria, s’analitzarà quina ha estat l’evolució de les telecomunicacions i com s’ha estès a l’economia digital i col·laborativa, la qualitat de vida de les persones, l’educació,  l’emprenedoria i el Big Data, entre d’altres.

Per a Ferran Amago, degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), “si les telecomunicacions han avançat a pas de gegant, la seva relació amb els usuaris també”. Segons Amago, “una societat més tecnològica no implica un món més deshumanitzat, ans al contrari. Unes telecomunicacions més humanes ens motiven a seguir investigant i lluitant per un món sense limitacions”.

Respecte el paper de la dona, clau en aquesta Diada de les Telecomunicacions, el degà del COETTC considera que “ja no es conforma amb ser una mera consumidora, és la protagonista en un món tecnològic que ha de reaprendre a valorar el seu influx”.

Premis Excel·lència, oberta la convocatòria de candidatures

Com cada any la Diada atorgarà els Premis a l’Excel·lència a diferents empreses, institucions i mitjans de comunicació que s’hagin destacat en el darrer any per haver promocionat les TIC o hagin fet una innovació tecnològica premiada pel jurat. El termini de la presentació de les candidatures finalitza el 15 de setembre. Es poden consultar les bases a la pròpia web de la Diada.

Enguany hi ha tres categories:

  •  Excel·lència Empresarial i a la Innovació Tecnològica: destaca l’esforç en R+D+i aplicat al desenvolupament de productes o serveis que incorporin nous components, tècniques o tecnologies relacionades amb l’Electrònica, la Informàtica o les Telecomunicacions.
  • Excel·lència al Desenvolupament Social i Mediambiental: per la investigació, divulgació i accions socials en els camps interdisciplinaris de la ciència, la tecnologia, la naturalesa, el desenvolupament econòmic, els desequilibris socials i econòmics, entre d’altres.
  • Excel·lència a la Comunicació i/o Divulgació de les TIC: tres premis als mitjans de comunicació (mitjà audiovisual, diari d’informació general i revista tècnica) que s’hagin distingit al llarg de l’any pel seu esforç comunicador i o/divulgador de les TIC.

 Tota la informació i les inscripcions de la Diada, a: www.diadatelecomunicacions.cat

 

Més sobre el COETTC

El Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) agrupa als enginyers tècnics de telecomunicació catalans. La seva voluntat com a col·legi professional i entitat de dret públic és exercir de motor del sector de les TIC, impulsar Catalunya com a referent en aquesta àrea i promoure la nova societat de la informació. Cada any organitza la Diada de les Telecomunicacions a Catalunya, un dels esdeveniments més importants i representatius del sector TIC de Catalunya i l’Estat espanyol.

 

Per a més informació, contacteu amb: Núria Hueso. Cap de Comunicació. 635.54.09.94 – 93.434.20.70 – comunicacio@coettc.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.