El CTecno ajuda les ONG ‘a estar al dia’ en matèria de TIC amb un nou Servei d’Acció Social

Notícies

per Comunicació CTECNO / 28 gener, 2016 / Sense comentaris
  • L’entitat signa un acord de col·laboració amb Fundació real dreams per apoderar el Tercer Sector de Catalunya en noves tecnologies
  • El projecte possibilita aprofitar l’expertise d’empreses i professionals del CTecno per cobrir les necessitats d’entitats socials

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i Fundació real dreams (Frd)  han signat un conveni de col·laboració per crear un nou Servei d’Acció Social amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i els beneficis de les noves tecnologies per les entitats socials.

L’acord, signat entre Jordi W. Carnes, president del CTecno, i David Levy, president de Frd, estableix que ambdues entitats col·laboraran per crear espais de voluntariat i acció social pels professionals associats i les empreses adherides al CTecno. La intenció és que puguin apadrinar projectes tecnològics d’entitats que necessiten millorar la seva gestió interna, comunicació i captació de fons.

El conveni preveu la organització d’una trobada anual amb entitats sense ànim de lucre, la organització de tallers de capacitació i la publicació de continguts de sensibilització, entre d’altres.

Aquest nou servei permetrà, també, impulsar trobades amb actors del Tercer Sector, dinamitzar noves oportunitats i promoure nous coneixements.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.