El CTecno al sopar de presentació de l’ambaixador d’Israel a Barcelona

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 11 desembre, 2015 / Sense comentaris

El passat dimarts 17 de novembre el CTecno va assistir al sopar de presentació del recentment nomenat ambaixador d’Israel a Barcelona, el Sr. Daniel Kutner.

Des que a finals del 2013 el CTecno va coorganitzar la missió empresarial a Israel, són diversos els avenços que hi ha hagut des del punt de vista de relacions i negocis entre el sector tecnològic català i israelià. En aquest context, aprofitem qualsevol ocasió per mantenir la proximitat entre els dos col·lectius, fet que es tradueix en l’organització de diverses trobades al llarg de l’any.

En aquesta ocasió, la Cambra de Comerç Catalunya-Israel, en nom del seu president Ignasi Domènech, va convidar al CTecno al sopar de presentació de l’ambaixador d’Israel, el Sr. Daniel Kutner. El Sr. Kutner ha desenvolupat diverses tasques diplomàtiques al llarg de la seva carrera entre les que hi destaquen llocs consulars a la Paz, Caracas i Nova York. Més recentment ha sigut cònsol general d’Israel a Filadèlfia.

Durant el sopar, el Sr. Kutner va poder destacar l’excel·lent feina del seu predecessor, Alon Bar, fet que li permet anunciar un pla de treball força continuista pel que fa al desenvolupament de les interaccions comercials i turístiques entre els dos països. Al sopar va assistir l’Honorable Conseller d’Economia Sr. Mas-Colell, amb qui el CTecno va coincidir a la missió a Israel del 2013. El conseller va poder destacar les diverses qüestions que l’uneixen amb Israel, destacant els programes de cooperació en l’àmbit científic i tecnològic signats durant aquella missió.

En aquest sentit, el CTecno té la intenció de seguir treballant per mantenir relacions amb totes aquelles entitats que ajudin al desenvolupament de negoci de les empreses TIC catalanes, entre les quals la Cambra de Comerç Catalunya-Israel hi juga un paper interessant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.