El CTecno col·labora amb la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 11 maig, 2021 / Sense comentaris

El 16 de juny del 2021 l’Auditori de Barcelona acollirà la 26a edició de la “Nit de les telecomunicacions i la informàtica”, un dels esdeveniments de referència del sector TIC a Catalunya.

Dues setmanes abans del Mobile World Congress i després de la celebració de la primera edició de la fira audiovisual ISE a Barcelona, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF) uneixen esforços per celebrar conjuntament aquesta trobada, que –amb aforament limitat i complint totes les recomanacions sanitàries– tornarà a reunir professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC del país.

Si vols assistir-hi, no esperis més i compra ja la teva entrada!  Un any més, el CTecno, com a entitat col·laboradora, ofereix codis de descompte per als seus socis empresa i socis individuals. Demana el codi de descompte escrivint a comunicacio@ctecno.net. Recorda que has de seleccionar l’entrada “Entitats col·laboradores (30€)”.

Inscriu-te ja a #lanit2021!

www.lanit.cat ja es pot consultar tota la informació de l’esdeveniment, així com les bases de la convocatòria de premis. 
Inscripcions a l'enllaç següent: www.lanit.cat/inscripcions