El CTecno col·labora amb la primera edició de l’STEM Women Congress

Actualitat, Agenda, Blog, Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 16 setembre, 2019 / Sense comentaris

Aquest any el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) està al costat de la primera edició de l’STEM Women Congress, el proper 15 de novembre Una iniciativa impulsada per STEM STARS i que dona continuïtat al nostre esmorzar-networking centrat en les dones i el sector TIC del passat mes de juliol. Un cop més, posem l’accent en tractar diverses qüestions de gènere i de coneixement sobre el talent de les dones i la seva -encara poca- presència en el món tecnològic.

En aquesta ocasió, l’STEM Women Congress (SWC) proposa diversos panells i xerrades, en les quals hi participa el CTecno per explicar les xifres sorgides en diversos estudis, partint de les publicades en la darrera edició del Baròmetre del Sector Tecnològic del 2019 i que ens deixaven dades com que les dones només representen el 8% de les posicions tècniques i especialitzades o en alts càrrecs dins les companyies tecnològiques.

Aquestes dades i d’altres que envolten les carreres de les dones en el món de les TIC estaran a debat durant aquest congrés que preten plantejar per primer cop una mirada àmplia i global de la que surti un pla d’acció conjunt entre insitucions, empreses i organitzacions de l’àmbit públic i privat, per poder recolzar l’àmbit de les STEAM. L’objectiu és aconseguir un àmbit TIC que proposi les mateixes oportunitats per a homes i dones.

Troba aquí més informació. T’hi esperem per aportar i sumar al canvi que el món tecnològic necessita.