El CTecno col·labora amb l’Advanced Factories 2020

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 27 gener, 2020 / Sense comentaris

Un any més el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) col·labora amb l’Advanced Factories, que aquest any tindrà lloc del 3 al 5 de març.

Per què visitar Advanced Factories?

  • Descobreix les tendències i models de gestió més importants i exitoses del món industrial.
  • Aprèn a dissenyar, optimitzar i millorar la productivitat del teu centre de producció o industria.
  • Idees, models, projectes i solucions innovadores que t’ajudaran a convertir la teva indústria en un centre altament productiu.
  • Augmenta la teva competitivitat, coneix l’última tecnologia a l’esdeveniment mundial més innovador del sector industrial.
  • Troba les últimes novetats en automatizació industrial, màquina-eina i tecnologia avançada per a la teva indústria.
  • Transforma la teva industria en una fàbrica més eficient i sostenible.

Més de 300 firmes expositores t’ofereixen tota la innovació industrial del 3 al 5 de març a l’esdeveniment professional més gran sobre indústria 4.0. No hi faltis si vols conèixer les últimes solucions en robòtica, automatització industrial, digital manufacturing, digital twin, màquina-eina, intel·ligència artificial, IIoT, ciberseguretat i les tecnologies 4.0 que t’ajudaran a impulsar la productivitat de la teva fàbrica.

.

Durant tres dies, Barcelona reuneix més de 260 speakers internacionals a l’Industry 4.0 Congress, el punt de transferència tecnològica i coneixement sobre Indústria 4.0 de al sud d’Europa.

.

Aconsegueix un 50% de descompte amb el codi: AF20DSPCTECNO

I si ets soci individual o empresa sòcia al CTecno sol·licita els codis d’invitació gratuïta per a les entrades Business Pass i Premium VIP Pass

Escriu a comunicacio@ctecno.cat i demana el codi de descompte