El CTecno col·labora amb l’EuroCloud Forum 2015

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 28 setembre, 2015 / Sense comentaris

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d’octubre a Barcelona

Sota el lema “It’s all about Europe’s future with Coud”, els propers 7, 8 i 9 d’octubre de 2015 tindrà lloc l’EuroCloud Forum Barcelona, esdeveniment de referència europea sobre Cloud Computing, SaaS y Big Data que compta amb un complet programa de conferències i una àrea expositiva amb empreses punteres del sector i que espera reunir més de 700 assistents.

El Congrés tindrà lloc a Barcelona, a l’edifici IMAGINA (Av. Diagonal, 177) i en un àmbit expositiu sorprenent: un estudi de televisió de 1.000 m2 i un Auditori amb els més avançats mitjans tecnològics i està dirigit a professionals del sector TIC i Cloud, autoritats governamentals, sector d’investigació i desenvolupament, universitats, inversors, auditors, etc.

Gràcies al recent acord de col·laboració entre el CTecno i EuroCloud posem a disposició dels nostres associats la possibilitat d’assistir de manera gratuïta (acreditacions valorades en 450,00 €). Aquesta possibilitat està limitada fins el 30 de setembre pels primers 100 inscrits per aquesta Fundació.

Si estàs interessat/da, registra’t el més aviat possible mitjançant el següent enllaç: ECBForum. Aquesta inscripció et donarà dret a assistir a totes les conferències, “coffee-breaks” i esmorzar sense cap càrrec.

Per a qualsevol dubte, si us plau, contacta amb EuroCloud Spain: Tlf. 91 011 33 03 i eurocloud@eurocloudspain.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.