El CTecno col·labora amb l’IoT Solutions World Congress Barcelona

Notícies

per Comunicació CTECNO / 25 maig, 2015 / Sense comentaris

Del 16 al 18 de setembre, l’IoT Solutions World Congress Barcelona reunirà a empreses i experts internacionals de diferents sectors per presentar l’oferta més innovadora en aplicacions industrials de l’Internet of Things, així com per debatre sobre el paper d’aquesta tecnologia en la transformació de l’economia mundial. Organitzat conjuntament per Fira de Barcelona i Industrial Internet Consortium amb la col·laboració del CTecno, el congrés serà el primer esdeveniment internacional amb solucions d’IoT enfocades a les empreses i al mercat global.

Com a Ambassador de l’IOT Solutions World Congress, el CTecno disposa de codis de descompte en el preu de l’entrada al congrés per als seus seguidors i associats. Els codis permetran l’accés gratuït a la zona expositiva del congrés, sempre i quan es realitzi la compra de l’entrada abans del 27 de maig.

Per a fer-se amb l’entrada, els interessats poden posar-se en contacte amb el CTecno a través del correu electrònic comunicacio@ctecno.net i demanar el codi (vàlid fins el 27 de maig).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.