El CTecno col·labora amb PICK&PACK 2020

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 14 gener, 2020 / Sense comentaris

El 12, 13 i 14 de febrer el Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB) acollirà PICK&PACKl’esdeveniment d’innovació en intralogística i packaging per les indústries de l’alimentació i begudes, béns de consum, cosmètica, farma, retail, electrònica.

PICK&PACK és l’esdeveniment que presenta les últimes novetats en solucions de processos, fabricació, packaging, impressió, picking i per tota la cadena de subministrament, així com els casos d’èxit per estimular la innovació i la competitivitat d’aquestes indústries. Combina una zona expositiva de més de 12.000m2 on participen les empreses líders en packaging i intralogística amb conferències de primer nivell a l’European Intralogistics Summit 2020 i el Congrés Nacional de Packaging 4.0. A més, ofereix una sèrie d’esdeveniments paral·lels (Leadership Summit, Demo Stage, Warehouse Innovation Theatre, Welcome Party o els Smart Logistics & Packaging Awards) que proporcionen a les empreses participants un networking únic i  un màster de tres dies de la seva àrea de gestió, convertint aquesta cita en imprescindible per qualsevol professional d’aquestes indústries.

 

El CTecno, com a entitat col·laboradora, ofereix:

  • Codis d’invitació Premium VIP i Business Pass per als seus socis empresa i socis individuals. Demana el codi escrivint a comunicacio@ctecno.cat.
  • Codi del 50% de descompte: 43L63

 

www.pickpackexpo.com ja es pot consultar tota la informació de l’esdeveniment. 
Inscripcions aquí.