El CTecno col·labora amb Retail & Brand Experience World Congress 2020

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 24 febrer, 2020 / Sense comentaris

Del 12 al 14 de maig, el recinte Gran Via de Fira Barcelona acull la segona edició de Retail & Brand Experience World Congress.

L’esdeveniment reuneix tot l’ecosistema del retail i el branding amb l’objectiu d’unificar esforços en la transformació digital del sector, que està canviant per complet la manera de fer dels negocis i obre una finestra d’oportunitat tant per als minoristes tradicionals com per als ja nascuts en l’era digital.

Sota el lema “Disrupting empotions”, des de RBEWC proposen crear nous models de retail que posin al centre l’experiència del consumidor, eix vertebrador del canvi. I ho fa des d’una perspectiva disruptiva, que trenca amb els marcs definits a la indústria per reconstruir-los a partir de l’emoció, la inspiració i l’experimentació.

Per què visitar RBEWC?

  • Escolta i aprèn com les noves generacions estan impactant en els models de venta. El Congress uneix les ments més brillants del retail per donar respostes als reptes del sector.
  • Toca i experimenta al Trade Show, on les empreses que estan impulsant el canvi en les maneres de vendre et presenten el més nou.
  • Explora la tecnologia puntera i els projectes més trencadors als diferents espais i formats de l’Start-up Sphere.
  • Recorre les innovacions a peu de carrer amb els tours guiats del Retail Safari, on veuràs in-situ com està canviant el comerç a Barcelona.
  • Relaxa’t i diverteix-te mentre fas negocis participant de la completa agenda d’oci on connectar els sentits amb el networking. I tot, acompanyat de la música del Primavera Sound dins del mateix recinte!
  • A més, t’esperen moltes altres propostes per fer contactes i convertir la teva experiència RBEWC en una vivència única: LABs, Coffe Break, Discovery Expo Tours…

RBEWC està engegant una veritable revolució per transformar de ple la manera d’entendre els negocis. I des de CTecno no ens ho volem perdre. Uneix-te a tot l’univers del retail i el branding i vine amb nosaltres a trencar les normes! 3 dies que posaran la disrupció i l’emoció al centre per entendre, veure, tocar i sentir cap a on es mou la indústria, des de la capital europea de la innovació.

 

Aconsegueix un 25% de descompte en l’entrada All Access Pass!

Si ets soci empresa o soci professional del CTecno sol·licita el codi de descompte a comunicacio@ctecno.cat