El CTecno col·labora amb la Nit de les telecomunicacions i la informàtica

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 8 gener, 2020 / Sense comentaris

El 17 de febrer del 2020 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 25ª edició de la Nit de les telecomunicacions i la informàtica, un dels esdeveniments de referència del sector TIC a Catalunya.

L’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINFuneixen esforços per organitzar conjuntament aquesta trobada, que -una setmana abans del Mobile World Congress- inaugurarà el calendari de grans activitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del país.

Si no et vols perdre la primera gran cita de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC, no esperis més i compra ja la teva entrada! Serà una edició especial, que canviarà el seu format habitual per donar protagonisme a la commemoració del 25è aniversari (us anirem informant de les novetats).

El CTecno, com a entitat col·laboradora, ofereix codis de descompte per als seus socis empresa i socis individuals. Demana el codi de descompte escrivint a comunicacio@ctecno.cat.

Inscriu-te ja a #LaNit2020! Preus especials fins al 27 de gener.

 

www.lanit.cat ja es pot consultar tota la informació de l’esdeveniment, així com les bases de la convocatòria de premis. 
Inscripcions a l'enllaç següent: www.lanit.cat/inscripcions