El CTecno col·labora en la Nit de les telecomunicacions i la informàtica

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 12 desembre, 2018 / Sense comentaris

El 18 de març del 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les telecomunicacions i la informàtica”, un dels esdeveniments de referència del sector TIC a Catalunya.

Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINFuneixen esforços per organitzar conjuntament aquesta trobada, que -una setmana abans del Mobile World Congress- inaugurarà el calendari de grans activitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del país.

Si no et vols perdre una de les grans cites de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC, no esperis més i compra ja la teva entrada!

 

El CTecno, com a entitat col·laboradora, ofereix codis de descompte per als seus socis empresa i socis individuals. Demana el codi de descompte a comunicacio@ctecno.net. Recorda que has de seleccionar l’entrada “Entitats col·laboradores (45€)”.

Inscriu-te ja a #lanit2019! Preus especials per a inscripcions anticipades!