El CTecno col·labora en la Nit de les telecomunicacions i la informàtica

Notícies

per Comunicació CTECNO / 10 gener, 2018 / Sense comentaris

El 22 de febrer del 2018 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 23a edició de la “Nit de les telecomunicacions i la informàtica”, un dels esdeveniments de referència del sector TIC a Catalunya.

Per sisè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINFuneixen esforços per organitzar conjuntament aquesta trobada, que -una setmana abans del Mobile World Congress- inaugurarà el calendari de grans activitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del país.
Si no et vols perdre la primera gran cita de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC, no esperis més i compra ja la teva entrada! 

El CTecno, com a entitat col·laboradora, ofereix codis de descompte per als seus socis empresa i socis individuals. Demana el codi de descompte escrivint a comunicacio@ctecno.net o trucant al 93 300 80 38. Recorda que has de seleccionar l’entrada “Entitats col·laboradores (30€)”.

Inscriu-te ja a #lanit2018! Preus especials fins al 8 de gener

www.lanit.cat ja es pot consultar tota la informació de l’esdeveniment, així com les bases de la convocatòria de premis. 
Inscripcions a l'enllaç següent: www.lanit.cat/inscripcions