El CTecno dins del Mobile World Congress Barcelona 2019

Notícies, Sin categoría

per Comunicació CTECNO / 8 febrer, 2019 / Sense comentaris

Del 25 al 28 de febrer del 2019 tindrà lloc l’edició del Mobile World Congress a Barcelona, l’esdeveniment de referència de la indústria del mòbil.

Aquest any el Cercle Tecnològic de Catalunya torna a ser present dins l’esdeveniment i ofereix accés a les activitats següents als seus associats.

 

Dia: Diumenge, 24 de febrer del 2019
Hora: 11.30 h
Lloc: Palau de Congressos de Barcelona

Esdeveniment que dona accés al 4YFN i al darrer dia del Mobile World Congress (28 de febrer).

Les empreses sòcies del CTecno disposen d’un 25% de descompte per al Mobile Lunch 2019. Sol·licita el codi de descompte a comunicacio@ctecno.net

 

  • TOUR MWCapital – Trends

Dia: Dilluns, 25 de febrer del 2019
Hora: de 15.00 a 17.00 h
Lloc: A l’stand de Mobile World Capital al MWCongress a Barcelona

Tour guiat exclusiu per a les empreses sòcies del CTecno.

Aquest tour posarà el focus en detectar com les tecnologies estan contribuint i impulsant la transformació dels negocis. Amb aquesta perspectiva, durant la visita es repassaran tendències com l’AI, la AR, els chatbots, el connected cloud, entre moltes altres, i principalment podrà veure’s com totes elles estan generant oportunitats en camps com el de l’automoció, el transport, la salut o la indústria. Totes les previsions indiquen que el 2019 serà l’any en què s’aterraran i tangibiliitzaran moltes aplicacions tecnològiques que fins ara només estaven en boca dels early adopters. L’objectiu d’aquest Tour serà preparar-nos per a entendre bé el potencial de cada repte per a quan arribi el moment.

 

Dia: Dimecres, 27 de febrer del 2019
Hora: 16 h (amb conferència prèvia de Joaquim Campa)
Lloc: A l’stand de Mobile World Capital al MWCongress a Barcelona