El CTecno, entitat col·laboradora a la Diada de les TIC

Notícies

per Comunicació CTECNO / 4 setembre, 2017 / Sense comentaris

Un any més el CTecno dóna suport a GrausTIC amb la Diada de les TIC, la qual se celebrarà el proper 28 de setembre al CosmoCaixa de Barcelona.

La Diada de les TIC d’enguany està enfocada a la “Societat Digital: la indústria es reinventa”. Comptem amb ponents i moderadors de gran nivell que faran que gaudim d’una jornada molt interessant i amb components que de ben segur seran apreciats pels assistents.

En el programa, després de la conferència inaugural i abans de la ponència magistral, hi ha previst un únic bloc de 5 sessions paral·leles, on debatran els temes que hem considerat més rellevants, tant per a la indústria com per a la societat.

Mantenim els Premis Excel·lència dels altres anys i n’hem afegit un que és la del “Premi a la Excel·lència al professional TIC” que més hagi contribuït a l’expansió de les TIC a Catalunya.

El procés de transformació digital que estem vivint, és només l’inici de grans canvis que tenim a tocar, canvis que sense dubte afecten i afectaran a la societat en el sentit més ampli de la paraula (ciutadans, empreses, administracions…), en definitiva no ens queda una altra que preparar-nos bé per poder, no només viure aquest canvi, sinó ser-ne el motor.

El paper de les TIC és absolutament fonamental i la capacitació de la industria i la societat serà decisiva. És en aquest sentit en el qual vol treballar la nostra Associació conjuntament amb tots els actors implicats en aquesta nova revolució.

PROGRAMA DE LES TAULES

Taula 1. HÀBITATS DIGITALS: NOVES COMPETÈNCIES I PROFESSIONS
Taula 2. CIBERSEGURETAT: LA NOVA INDÚSTRIA ASSOCIADA EMERGENT
Taula 3. LA INTELIGÈNCIA ARTIFICIAL I EL BIG DATA: L’APARICIÓ DELS SERVEIS A MIDA
Taula 4. COMPETÈNCIES DIGITALS: CLAU PER A L’ACCESSIBILITAT SOCIAL
Taula 5. DISRUPCIÓ I EMPRENDEDURIA
Podeu veure els detalls del programa i inscriure's aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.