El CTecno et convida a Digital Enterprise Show 2018

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 7 maig, 2018 / Sense comentaris

DES, l’esdeveniment internacional líder sobre Transformació Digital, torna a Madrid del 22 al 24 de maig del 2018. DES és una plataforma global on les empreses tecnològiques i consultores de negocis exposen productes innovadors i solucions davant de més de 18.000 C-level managers. Una trobada idònia per a desenvolupar oportunitats de negocis i on discutir sobre les estratègies empresarials i models de negoci amb els experts en cada sector.

DES es distingeix per combinar una zona expositiva interactiva amb un congrés de primer nivell amb més de 450 speakers internacionals. Més de 300 expositors presenten les seves solucions en l’àmbit de la Internet de les Coses, el Cloud, la Ciberseguretat, el Big Data, el Màrqueting Digital, la Intel·ligència Artificial o el Blockchain, entre d’altres, juntament amb un Digital Business World Congress amb casos d’èxit, nous models de negoci, lideratge i influència en implementació cap a estratègies digitals. A més de sessions dedicades a destacar els últims avenços i aplicacions de tecnologia a l’empresa, 12 fòrums verticals en paral·lel debaten detalladament sobre l’impacte de la tecnologia en cada indústria a través de casos reals en els sectors de la Banca, el Retail, l’Automoció, el Sector Públic, el Turisme, la Salut, la Indústria, les Assegurances, l’Energia, les Farmacèutiques, els Mitjans de Comunicació o els Béns de Consum.

Els temes principals del Digital Enterprise Show 2018 seran:

Intel·ligència Artificial, Blockchain, Cloud, Ciberseguretat, Internet of Things (IoT), Big Data & Analytics.

El CTecno, com a Supporting Partner de DES2018, ofereix als socis individuals i socis empresa ENTRADA GRATUÏTA a l’Exhibition Zone (preu 60 €). Demana el teu codi a secretaria@ctecno.net.

Els associats del CTecno disposen d’un 50% de descompte en el Premium VIP Pass, que dona accés a totes les xerrades del Digital Business World Congress (valor 675 €). Demana el teu codi a secretaria@ctecno.net.

Podeu trobar més detalls sobre l’esdeveniment aquí i les inscripcions aquí.