El CTecno et convida al Cybersecurity i a l’Industry Congress del 29 al 31 d’octubre

Activitats socis, Actualitat, Blog, Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 9 setembre, 2019 / Sense comentaris

Els propers 29, 30 i 31 d’octubre Barcelona acollirà el Cybersecurity Congress (2a edició) i el saló Industry (4a edició) on es mostraran les darreres tendències en ciberseguretat en el primer cas i sobre maquinària, robòtica i connectivitat, entre d’altres, en el segon saló.

 

Els dos esdeveniments es duen a terme a Fira de Barcelona (Recinte Gran Via, pavelló 3) i per ser empresa sòcia o soci professional del CTecno, podràs gaudir de descomptes interessants. Tant si vols assistir a la zona expositiva d’ambdues fires (gratuïtament) com si t’interessa també la part del congrés (50% de descompte), posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica comunicacio@ctecno.cat i et facilitarem el procés de compra de les entrades.

Si com a empresa t’interessa ser expositor, no ho dubtis i envia’ns un correu a la mateixa adreça!

El programa complet del Cybersecurity Congress es pot consultar aquí i el de l’Industry el trobareu en aquest enllaç.

Dins de les activitats del Cybersecurity Congress, el CTecno també estarà present com a membre de l’aliança Barcelona Digital Talent, celebrant una taula de debat per parlar del talent i la ciberseguretat, des de la perspectiva de les empreses del sector i des de la visió de l’administració pública, per saber què s’està fent i quins són els principals reptes per atreure aquest talent digital a la ciutat. Sobre la programació exacta, rebràs informació més endavant.