El CTecno et porta a l’IoT Solutions World Congress 2018

General

per Comunicació CTECNO / 18 abril, 2018 / Sense comentaris

L’IOTSWC, l’Internet of Things Solutions World Congress, celebrarà del 16 al 18 d’octubre la seva quarta edició al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Organitzat per Fira de Barcelona, el congrés té com a objectiu unir exclusivament els proveïdors de la IoT amb les indústries per tal d’ajudar-les amb la transformació digital dels seus negocis i d’aquesta manera augmentar la productivitat a través d’aquesta tecnologia disruptiva.

Després de tres edicions, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial de l’IoT industrial. Amb una exposició de 2 salons, l’edició del 2017 va comptar amb més de 240 patrocinadors i més de de 24.000 m2 d’expositorsL’edició del 2018 continuarà explorant les últimes innovacions industrials de l’IoT per oferir als visitants els coneixements i les estratègies avançades necessàries per aprofitar l’IoT. 

Els temes principals de l’IoT World Congress Solutions 2018 seran:

CONNECTED TRANSPORTMANUFACTURINGHEALTHCAREENERGY & UTILITIESBUILDINGS & INFRASTRUCTUREOPEN INDUSTRY i ENABLING IoT

Enguany, l’IoTSWC comptarà amb dos collocated events:

El CTecno, com a Ambassador de l’IOTSWC, ofereix als socis individuals i socis empresa entrada gratuïta a l’Exhibition Zone (preu 60€). Demana el codi a secretaria@ctecno.net

Els associats del CTecno disposeu d’un 50% de descompte en el Full Congress Pass (valor 1.195€). Demaneu el codi a secretaria@ctecno.net

Podeu trobar més detalls sobre l’esdeveniment aquí i les inscripcions aquí.

A més a més, tens la possibilitat de:

  • Organizar un esdeveniment / taller / activitat / reunió anual a l’IoTSWC18 sense cost directe. A l’edició del 2017, hi va haver més de 10 esdeveniments. Més informació aquí.
  • Aconseguir invitacions per a l’Awards Gala Dinner