El CTecno et porta al Mobile Lunch 2018 a un preu especial

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 8 febrer, 2018 / Sense comentaris

Vols conèixer la comunitat mobile? Vols assistir a la tercera edició del Mobile Lunch?

Vols accedir al 4YFN i al MWC18?

El CTecno, la Mobile World Capital Barcelona i GSMA et portem al Mobile Lunch Barcelona, el punt de trobada clau per a les empreses i associacions de la comunitat mobile en el marc de Mobile World Congress, l’esdeveniment més gran de la indústria mòbil a escala mundial. El dinar tindrà lloc el pròxim diumenge 25 de febrer (d’11h30 a 16h30) al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

En aquesta edició Mobile Lunch presenta un nou format: networking first, que inclou sessions de contingut exclusiu dedicades a la ciutat de Barcelona i a l’economia digital, així com experiències gastronòmiques. Mobile Lunch es consolida com un espai únic per relacionar-se, generar oportunitats de negoci i crear nous víncles en l’àmbit de l’economia digital.

El CTecno, com a entitat col·laboradora, ofereix als seus ASSOCIATS un PREU ESPECIAL amb un 25% de descompte en l’entrada Lunch Experience (60€). L’entrada Lunch Experience inclou l’accés al dinar del dia 25, accés al 4YFN i accés al MWC18 el dijous 1 de març. Per altra banda, també hi ha l’entrada MWCongress Experience (180€) que inclou l’accés al dinar del dia 25 i una entrada pel MWC18.

Per comprar l’entrada amb el descompte del CTecno us heu de resgistrar aquí (prèviament cal haver sol·licitat el codi a comunicacio@ctecno.net).

Per més informació i consultes: mobilelunch@mobileworldcapital.com

 

SORTEIG EXCLUSIU PELS ASSOCIATS PROFESSIONALS DEL CTECNO

Entre tots els socis professionals del CTecno sortegem 1 entrada MWCongress Experience, 3 entrades Lunch Experience i 5 entrades pel 4YFN. Si vols ser un dels socis afortunats tens temps fins el 16 de febrer per fer un tuit o una publicació a Linkedin mencionant: #socsociprofessional del @CTecno i #vullanaralMobileLunch Entre totes les publicacions vàlides farem el sorteig!

 

BASES LEGALS DEL SORTEIG:
1. Sorteig exclusiu pels socis professionals del CTecno que paguen la quota com a membres individuals (no es consideren socis professionals els associats a una empresa sòcia del CTecno, i que per tant no paguen quota com a socis professionals)
2. És requisit imprescindible assistir al Mobile Lunch del 25 de febrer per accedir al Mobile World Congress i al 4YFN. Per les 5 entrades del 4YFN no cal assistir al lunch.
3. Els tuits i publicacions han de realitzar-se abans de les 14h del divendres 16 de febrer.
4. Només seran vàlids els tuits i publicacions a Linkedin realitzats per socis individuals de la Fundació que compleixin el requisit de la base 1.
5. El departament d’administració verificarà que els socis guanyadors estiguin al corrent del pagament de la quota de soci individual corresponent al 2018, invalidant el premi si no ho està.
6. Només seran vàlids els tuits o publicacions a Linkedin que incorporin l’usuari @CTecno i els hashtags mencionats
7. El premi no es podrà bescanviar pel seu valor en metàl·lic,