El CTecno i els Col·legis i Associacions d’Informàtica, Telecomunicacions i Industrials inauguren els Techno-Lunch amb John Hoffman

Actualitat, Esdeveniments CTecno

per Comunicació CTECNO / 10 octubre, 2014 / Sense comentaris

hoffmanEl CTecno i els Col·legis i Associacions d’Informàtica, Telecomunicacions i Industrials de Catalunya: COETIC, COETTC, COEIC, COEINF i Telecos.cat estrenen el cicle de dinar-debats Techno-Lunch amb una primera edició que comptarà amb la presència del Sr. John Hoffman, CEO de GSMA Ltd., associació mundial que representa prop de 800 operadors i 250 companyies de l’ecosistema de la mobilitat i que impulsa la Mobile World Congress de Barcelona.

El cicle Techno-Lunch neix amb la intenció d’esdevenir en una trobada trimestral que serveixi com a aparador de les últimes tendències en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la mà dels líders del sector que explicaran les seves experiències i casos d’èxit.

El Sr. John Hoffman, que compta amb una llarga i reconeguda trajectòria al sector i és autor de llibres com Wireless Evolution Insider o GPRS Desmitificar, inaugura aquest cicle amb la ponència “Hot topics in Mobility: The view of GSMA”, que repassarà les experiències i novetats de la companyia GSMA Ltd., així com de la propera edició del MWC.

Aquesta primera trobada, que comptarà amb la presència i les paraules de benvinguda de l’Excel·lentíssim Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona, tindrà un cost de 50€ per persona i se celebrarà el proper dia 16 d’octubre a l’Hotel Avenida Palace (Gran Via de les Corts Catalanes, 605) a les 13.30 h i comptarà amb servei de traducció simultània. Les inscripcions i el pagament de l’acte poden realitzar-se clicant AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.