El CTecno i la Generalitat de Catalunya acorden la creació de l’Observatori TIC català

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 1 març, 2017 / Sense comentaris

El passat dimarts 28 de febrer, dins del Mobile World Congress, el Cercle Tecnològic de Catalunya i la Generalitat de Catalunya van presentar l’acord per crear l’observatori permanent sobre el sector TIC i la societat digital.

El president del CTecno, Jordi William Carnes, i el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, van explicar l’acord que impulsa el baròmetre anual del CTecno amb la creació de l’observatori TIC que permetrà analitzar i avaluar de manera permanent l’estat del sector TIC català.

L’observatori permetrà disposar de dades consolidades i d’indicadors per poder fer així un seguiment dels diferents aspectes que es tracten al Baròmetre i a d’altres estudis d’interès del sector.

Per la seva banda, Jordi William Carnes també va agrair a la Generalitat “la confiança i el reconeixement que suposa per al CTecno l’encàrrec de crear aquest Observatori TIC”, que  amplia l’abast i el contingut del Baròmetre incidint en els reptes i recomanacions detectats al darrer informe, com ara la necessitat de crear una eina que aglutini i concentri tota la informació rellevant del sector i esdevingui repositori únic i de referència de totes les dades TIC de Catalunya.

Segons Puigneró, amb l’acord de col·laboració signat entre la Generalitat i CTceno es fa un pas més enllà per crear un observatori permanent al llarg de l’any que permetrà agregar més indicadors i dades sobre el sector i ajustar les accions del Govern a les necessitats i preocupacions dels actors TIC de Catalunya. En aquest sentit, Puigneró va recordar que “el que no es pot mesurar no es pot millorar, i per tant, per millorar les accions TIC del Govern, necessitem indicadors que ens permetin avaluar-les, i a avui avancem en aquesta línia”.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.