El CTecno participa al MobileLunch, la trobada de la comunitat mobile a Barcelona

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 1 febrer, 2017 / Sense comentaris

Formes part d’una PIME del sector de les TIC? Vols conèixer més d’aprop el Mobile World Congress i la comunitat mobile?

El CTecno, la Mobile World Capital Barcelona i GSMA et conviden a Mobile Lunch Barcelona, el punt de trobada clau per a les empreses i associacions de la comunitat mobile en el marc de Mobile World Congress, l’esdeveniment més gran de la indústria mòbil a escala mundial. El dinar tindrà lloc el pròxim diumenge 26 de febrer a les 13.00h al Saló Jardí de l’Hotel Juan Carlos I, (Av. Diagonal, 661-671).

L’acte comptarà amb un diàleg entre Luca de Meo, president de SEAT, i Aleix Valls, CEO de Mobile World Capital Barcelona, que analitzaran els reptes i oportunitats que la  digitalització planteja a les empreses. John Hoffman, CEO de GSMA, Ltd., juntament amb representants de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, també se sumaran a aquesta segona edició.

Després de l’èxit de la primera trobada, on es van reunir més de 200 empreses, Mobile Lunch Barcelona es consolida com l’espai relacional de referència per a generar oportunitats de negoci en l’àmbit digital.

El CTecno, com a entitat col·laboradora, ofereix als seus associats d’empreses PIMES un preu especial de 40€ (+21% IVA). Les entrades generals costen 60€ (+21%IVA). Si esteu interessats a participar en aquesta jornada, podeu adquirir el vostre tiquet omplint el formulari de registre no més tard del 20 de febrer. El pagament inclou accés a GSMA Mobile World Congress (prèvia tramitació de les acreditacions).

Per més informació i consultes: mobilelunch@mobileworldcapital.com

Per tal de beneficiar-se d’aquesta promoció, cal que els socis del CTecno demaneu 
el codi promocional a comunicacio@ctecno.net  Esdeveniment exclusiu per a PIMES. 
Descomptes limitats. Estricte ordre de sol·licitud.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.