El CTecno participa en la primera reunió del Pacte per Barcelona

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 29 abril, 2020 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) va participar el passat dimarts 28 d’abril en la primera reunió del Pacte per Barcelona, que va comptar amb la presència de més de 50 entitats, agrupacions i agents del teixit econòmic, social, educatiu, cultural, esportiu i científic, a més de l’alcaldessa Ada Colau i el primer tinent d’alcalde Jaume Collboni, i els presidents o presidentes dels grups municipals al Consistori.

El Pacte de Ciutat té com a objectiu principal formalitzar un acord definitiu al juliol d‘enguany, amb mesures i actuacions que es desenvolupin en un horitzó de 18 mesos, fins al desembre de 2021.

A més, la reunió es va organitzar  per a treballar en la recuperació econòmica i social de Barcelona. El president del CTecno, Joan Ramon Barrera, va participar a la sessió en representació del sector tecnològic de Catalunya.

En la seva intervenció, el president del CTecno va manifestar que era un honor formar part d’aquest pacte i que el CTecno s’implicaria i treballaria en la recuperació econòmica i social de la ciutat. Seguidament, va manifestar que les organitzacions i les empreses hem de repensar com ens estructurem a partir d’ara i com ajustem els models de negoci i productius sota aquest nou escenari. És aquí on l’àmbit tecnològic té molt a dir, en el sentit d’actuar com a instrument facilitador, a l’hora de proveir solucions que ajudin a aconseguir i accelerar aquest nou paradigma que creiem que cal construir.

Finalment, va posar èmfasi en què la tecnologia ha de passar a ser vista com un factor transformador dels negocis, de les organitzacions i de la manera com afrontem el treball, sense oblidar que ha de servir per millorar l’experiència humana i la qualitat de vida de tothom.

 

Consulta aquí la Nota de Premsa de l’Ajuntament i el llistat d’assistents