El CTecno present al Saló Alimentaria 2014

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 7 abril, 2014 / Sense comentaris

alimentariaAl marc del Cicle de la Innovació Tecnològica – Catalunya 2020, el CTecno i la Fundació Triptolemos han presentat l’exposició fotogràfica digital “Les TIC en el sector Agroalimentari” a la Fira Alimentaria 2014.  La galeria s’ha ubicat al Alimentaria Hub, un espai centrat en la innovació, les tendències i internacionalització del sector agroalimentari.

Presentada en una edició de l’Alimentaria que ha registrat més de 140.000 visitants, l’exposició ha estat una oportunitat per a la divulgació de les experiències i casos pràctics en l’aplicació intensiva de les TIC al sector agroalimentari i un instrument per a la difusió dels resultats del desenvolupament de la tecnologia per empreses del sector.

La mostra fotogràfica i la Guia de recursos i solucions TIC en el sector agroalimentari “De l’agricultura tradicional a l’agricultura intel·ligent”, són activitats adherides al Cicle de la Innovació Tecnològica – Catalunya 2020. Els resultats obtinguts seran publicats al web del Cicle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.