El CTecno presenta el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2015

Notícies

per Comunicació CTECNO / 29 juny, 2015 / Sense comentaris

El proper dijous 9 de juliol el CTecno (Cercle Tecnològic de Catalunya) presenta la setena edició del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya amb un acte que tindrà lloc a la Sala Sud-Amèrica de l’Hotel SB Diagonal Zero Barcelona (Plaça de Llevant, s/n, Barcelona 08019) a partir de les 19:00 h.

L’esdeveniment compta amb la conferència central d’Artur Serra, Director Adjunt i Responsable de l’Àrea d’Internacional de la Fundació i2CAT. Jordi Puigneró, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Josep M. Marquès, Director de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona i Jordi W. Carnes, President del CTecno, s’encarreguen de la benvinguda de l’acte.

El Baròmetre és una anàlisi qualitativa i quantitativa de la situació del sector a Barcelona i a Catalunya i actua com a un marc excel·lent per a generar reflexió sobre la realitat del sector i la seva elasticitat, capacitat de creixement i internacionalització. Enguany, a més a més, el Baròmetre ha batut records en l’abast de la seva mostra i aportarà la visió transversal que li proporcionen set anys d’història.

Posteriorment a l’acte de presentació tindrà lloc un cocktail-networking gratuït a la terrassa del mateix hotel. L’acte i el posterior aperitiu brinden l’oportunitat de fer balanç de tota l’activitat TIC de l’any a tots els socis, col·laboradors i amics del CTecno.

Les inscripcions a l’acte poden realitzar-se a través d’aquest enllaç.

A continuació pots consultar el programa detallat. No t’ho perdis!

 

PROGRAMA:

19:00 h. Inici de l’acte i benvinguda institucional a càrrec de:

– Jordi Puigneró, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació.

– Josep M. Marquès, Director Executiu de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona

– Jordi W. Carnes, President del CTecno

19:30 h. Conferència central a càrrec d’Artur Serra, Director Adjunt i Responsable d’Internacional de la Fundació i2CAT.

20:10 h. Presentació dels resultats del Baròmetre 2015

20.30 h. Debat obert

21:00 h. Cocktail-Networking a la terrassa de l’hotel.