El CTecno reforça el seu equip amb la incorporació de Bea Abbad, nova directora de comunicació i màrqueting

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 25 gener, 2021 / Sense comentaris

El CTecno amplia el seu equip per afrontar els reptes de creixement del 2021 amb la incorporació d’una directora de comunicació i màrqueting, Bea Abbad Masoliver. És una professional amb més d’11 anys d’experiència, desenvolupant tasques de responsabilitat en l’entorn de la comunicació i el màrqueting, en algunes de les principals institucions de la ciutat de Barcelona. Arriba amb l’objectiu d’ajudar al CTecno en la definició i implementació de la estratègia de màrqueting i comunicació pels propers anys.

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) és una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

Aquesta nova incorporació a l’equip del CTecno pretén ajudar a assolir els objectius que té la Fundació:

  • Ser el punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital.
  • Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament.
  • Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixin oportunitats de millora als professionals i empreses del sector.