El CTecno signa un conveni de col·laboració amb AUTELSI

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 30 setembre, 2015 / Sense comentaris

Amb la signatura de l’acord, les organitzacions treballaran conjuntament per l’intercanvi d’experiències i coneixements per a fomentar la difusió de la tecnologia i la societat de la informació.

Dimecres 30 de setembre el president de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), Jordi William Carnes, i Leandro Pérez Manzanera, president d’AUTELSI (Asociación Española de Usuarios de Telecomunicaciones y de la Sociedad de la Información), van signar un conveni marc de col·laboració per treballar conjuntament per l’intercanvi d’experiències i coneixements i fomentar la difusió sobre la tecnologia i la societat de la informació.

En virtut d’aquest acord, ambdues associacions realitzaran iniciatives que atendran les següents àrees d’interès:

  • Treballaran conjuntament per l’intercanvi d’experiències i coneixements per fomentar la difusió de la tecnologia i la societat de la informació a través de l’organització d’actes conjunts o d’estratègies de comunicació que beneficiïn ambdues parts.
  • Promouran conjuntament els estudis i/o informes sobre la situació de la tecnologia que puguin publicar i faran difusió d’aquests a través de les seves respectives pàgines web (www.ctecno.cat i www.autelsi.es) i canals per a facilitar la consulta dels socis de les entitats.
  • Difondran els actes més rellevants i la informació generada per qualsevol de les parts a través dels mitjans de l’altra.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.