El Mobile World Congress cancel·la l’edició 2020

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 13 febrer, 2020 / Sense comentaris

Després d’una setmana d’incertesa sobre la realització del Mobile World Congress, la GSMA ha decidit aquest dimecres cancel·lar el congrés en una reunió d’urgència. En un comunicat publicat dimecres i signat pel seu conseller delegat, John Hoffman, l’entitat organitzadora del congrés ha anunciat que el Mobile no se celebrarà a causa de l’alerta sanitària pel Covid-19. Hoffman ha afirmat que la preocupació global per l’epidèmia ha fet impossible que la GSMA pugués mantenir l’esdeveniment.

En la roda de premsa que ha tingut lloc aquest dijous al matí, l’organització ha assegurat que la decisió s’ha pres per una causa de “força major” i que la seva prioritat ha estat molt clara i simple: vetllar per la seguretat i la salut de tothom, i la reputació del MWC.

Durant la roda de premsa, la GSMA també ha confirmat que, a més del congrés mundial del mòbil, es cancel·len tots els esdeveniments paral·lels que hi estaven vinculats: el 4YFN, que és la fira d’startups, i el YoMo, dedicada als més petits. Com ha defensat Hoffman, ha admès que el problema no era Barcelona o Catalunya, sinó una “preocupació global”.

Des del CTecno confiem en les administracions i l’organització per seguir treballant i poder celebrar el millor MWC de la història el proper 2021. El MWC ja suma 14 edicions a la capital catalana, fet que reafirma el seu compromís i continuïtat amb Barcelona.