El nou comissari europeu d’Economia i Societat Digital a la 20a Nit de les Telecomunciacions

Notícies

per Comunicació CTECNO / 12 febrer, 2015 / Sense comentaris

Günther Oettinger, nou comissari europeu d’Economia i Societat Digital, parlarà via vídeo dels reptes de futur del sector TIC a la “20a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica“, la primera gran trobada de l’any del sector organitzada conjuntament per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF). La Nit commemora enguany els 20 anys d’història, i se celebrarà el proper 26 de febrer a l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150).

La innovació serà protagonista amb la conferència inaugural “Innovació Disruptiva: un tren que no es pot perdre”, a càrrec de Xavier Verdaguer. Emprenedor en sèrie i fundador de l’Imagine Creativity Center de Silicon Valley, Verdaguer conduirà una presentació interactiva que explicarà casos d’èxit per ajudar els assistents a aprendre a innovar millor.

La 20a Nit servirà alhora de marc de lliurament dels premis a la personalitat destacada del món TIC i al jove emprenedor (Premis Salvà i Campillo), al CIO de l’any i al compromís social (Premis Alan Turing), i a la trajectòria (Premi d’Honor de la Nit). Tanmateix, tal i com es va fer l’any passat, es lliuraran tres reconeixements especials. Durant la cerimònia està prevista la participació de l’alcalde de Barcelona, l’Excm. Sr. Xavier Trias, així com de la vicepresidenta del Govern, la Sra. Joana Ortega, encarregada de lliurar el Premi d’Honor i de la cloenda institucional.

Un any més el CTecno és entitat col·laboradora de l’esdeveniment, per la qual cosa disposa d’un codi de descompte en el preu de l’entrada per als seus associats. El preu reduït és de 45 euros en comptes dels 60 de l’entrada general i el codi pot aconseguir-se contactant amb comunicacio@ctecno.net o amb aramirez@ctecno.net. Les inscripcions per l’esdeveniment poden realitzar-se aquí.

Més informació sobre la Nit a www.lanit.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.