El Patronat del CTecno aprova l’orientació estratègica amb la voluntat d’esdevenir el referent del sector tecnològic a Catalunya

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 7 novembre, 2016 / Sense comentaris

El Patronat de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) ha aprovat l’orientació estratègica del CTecno. Ho ha fet en una reunió celebrada el passat 24 d’octubre a les futures oficines de la Fundació, on també s’ha aprovat renovar el nomenament de President al Sr. Jordi William Carnes, que afrontarà així el seu segon mandat al capdavant de la institució. Així mateix, en aquesta sessió de Patronat, el Sr. Joan Ramon Barrera, vicepresident del CTecno, ha estat incorporat com a membre del Patronat de la Fundació.

El nou pla estratègic de la fundació es fonamenta en tres grans eixos i en cinc objectius estratègics. Els tres eixos que s’han aprovat per unanimitat són:

Lobby i networking

Coneixement i talent

Acció Social

Amb aquests eixos es seguiran treballant els següents objectius: ser el referent, dinamitzador i punt de trobada del sector de les TIC; ser un actor decisiu i influent sobre l’agenda dels actors claus (públics i privats) del sector TIC i la digitalització; generar debat, anàlisi i difusió de l’estat actual i reptes de futur de la societat digital; incentivar i desenvolupar talent digital; i apropar la tecnologia al tercer sector.

Durant la seva intervenció el President ha destacat que durant el darrer mandat s’ha treballat molt per assentar les bases de la Fundació i s’han impulsat importants iniciatives i projectes sempre mantenint el màxim rigor pressupostari. Així mateix, ha explicat que ara s’inicia una nova fase gràcies a disposar d’una estructura consolidada que ha anat incorporant nous perfils professionals en la seva àrea executiva. Carnes ha fet especial atenció en el repte de fer créixer la Fundació amb el propòsit que sigui plenament reconeguda com l’interlocutor central i transversal pels diferents actors del sector tecnològic català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.